Штаб ООС: бойовики влаштовують на Донбасі нові провокації
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС: бойовики влаштовують на Донбасі нові провокації

Штаб ООС: бойовики влаштовують на Донбасі нові провокації
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою - бойовики продовжують провокувати українських бійців. Минулої доби російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Вказано, що у смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник обстріляв позиції українських військ з великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту хутір Вільний.Також в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці двічі обстріляли позиції українських військових в районі населеного пункту Гнутове з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера.

"Двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціях ООС в районі населеного пункту Красногорівка, з гранатометів та стрілецької зброї ворог стріляв поблизу селища Водяне.Також противник вів вогонь з мінометів калібру 82 мм поблизу селищ Піски та Водяне та з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі міста Мар'їнка та селища Чермалик. Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.",- сказано в повідомленні.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 18 січня знищено одного окупанта.

Станом на 7:00 поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  мешканці окупованої Донецької області масово скаржаться на те, що бойовики "ДНР" навмисне блокують їм виїзд в Україну  — проїхати блокпост можна тільки за певну плату (ціна питання — 1000-1500 рублів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?