Штаб ООС: на Донбасі самоліквідувався один бойовик
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС: на Донбасі самоліквідувався один бойовик

Штаб ООС: на Донбасі самоліквідувався один бойовик
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Минулої доби окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому випадків застосування забороненого Мінськими угодами озброєння не зафіксовано.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі хутора Вільний населеного пункту Станиця Луганська на Луганському напрямку, а також поблизу селища Опитне на Донецькому напрямку та населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку. Окрім вищезазначеної зброї, в районі селища Піски на Донецькому напрямку зафіксовано роботу ворожого снайпера", - сказано в повідомленні.

На щастя, протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

У штабі зазначили, що у зв’язку з обстрілами позицій Об'єднаних сил збройними формуваннями Російської Федерації та їх найманцями, українські військові вживали адекватних заходів у відповідь з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України.

За даними розвідки, 2 січня через необережне поводження зі зброєю один окупант загинув та троє отримали поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  мешканці окупованої Донецької області масово скаржаться на те, що бойовики "ДНР" навмисне блокують їм виїзд в Україну  — проїхати блокпост можна тільки за певну плату (ціна питання — 1000-1500 рублів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?