Штаб ООС назвав нову дату розведення у Петрівському - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС назвав нову дату розведення у Петрівському - подробиці

Штаб ООС назвав нову дату розведення у Петрівському - подробиці
Джерело:  Укрінформ

Збройні сили України почнуть відведення у локації Петрівське-Богданівка у п'ятницю, 8 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами керівника Операції Об'єднаних сил Володимира Кравченка, для цього також потрібен 7-денний режим "тиші". Відповідний лист вже спрямовано в місію ОБСЄ.

Кравченко назвав провокацією бойовиків заяви про розведення та сигнальні ракети, які підкреслюють їхню готовність.

Очільник української частини СЦКК Олександр Борщевський наголосив на виключності умови підтримання 7 діб без обстрілів з ворожої сторони.

“Оскільки крайні обстріли були і 29, і 30 числа, що було підтверджено в звіті СММ ОБСЄ за 31 жовтня, тому, починаючи з 30 числа, по завершенню 7 діб - це буде 6 листопада... 7 числа проходить верифікація припинення вогню протягом 7 днів і повідомлення СММ ОБСЄ, і з 12.00 8 листопада Збройні сили у разі дотримання припинення вогню зможуть практично розпочати заходи розведення сил і засобів на цій ділянці розведення”, - стверджує він.

Як повідомляв ONLINE.UA, окупаційне угрупування під назвою "ДНР"звинуватило українську владу у зриві домовленостей про розведення 4 листопада попри появу інформації про обстріли задовго до заходів. Бойовики вважають, що командування ООС не виконує вказівок президента Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?