Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - що сталося

Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - що сталося
Джерело:  online.ua

Проросійські сили на Донбасі невпинно влаштовують нові криваві провокації, які призводять до загибелі українських воїнів. Так, протягом 3 березня в зоні ООС збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. На жаль, згідно з останніми даними штабу ООС, загинув один український герой та ще 4 бійців були поранені. Про жахливі наслідки обстрілів ворога інформує ONLINE.UA з посиланням на пресслужба ООС.

Зазначається, що проросійські окупанти обстріляли позиції українських бійців із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще чотири наших захисники отримали поранення. Шість обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: чотири рази неподалік Широкиного – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 25 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Зайцевого – з підствольного гранатомету; поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм", - сказано в повідомленні штабу ООС.

Окрім того, вказано, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Луганського ворог вів свій обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На щастя, за словами штабу ООС, на трьох ділянках розведення ситуація залишається стабільною, контрольованою, а також дотримується режим "Тиша".

Важливо нагадати, що в результаті обстрілів 2 березня двоє бійців ЗСУ були поранені, ще троє зазнали бойового ураження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вже у поточному році на озброєння ЗСУ надійдуть потужні ракетні комплекси "Нептун".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?