Штаб ООС повідомив жахливі новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив жахливі новини з Донбасу

Штаб ООС повідомив жахливі новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

24 листопада, ввечері, в результаті ворожого обстрілу в районі Березового Донецької області сталася пожежа в дачному виселку, населення евакуювали. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

"Сьогодні, 24 листопада, близько 18.00 російські окупанти обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил в районі Березового Донецької області і дачний масив цього населеного пункту з великокаліберних кулеметів із застосуванням трасуючих та бронебійно-запалювальних боєприпасів. Внаслідок обстрілу загорілася суха трава. Сильний вітер призвів до швидкого поширення пожежі, яка перекинулась на розташований неподалік дачний виселок", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що на даний момент майже вщент вигоріли 6 будівель. На щастя, військовослужбовцям Об’єднаних сил вдалося оперативно евакуювати цивільне населення, зараз тривають заходи з локалізації пожежі.

За словами представників штабу ООС, що близько 23.00 пожежу було локалізовано, постраждалих немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 листопада  у Міністерстві оборони заявили,  що ситуація на території центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами біля Балаклії Харківської області контрольована та безпечна. Однак, на жаль, в результаті вибухів при утилізації боєприпасів поранені четверо військових, 2 сапери загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?