Штаб ООС розповів, як бойовики дотримуються перемир’я
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС розповів, як бойовики дотримуються перемир’я

Штаб ООС розповів, як бойовики дотримуються перемир’я
Джерело:  online.ua

Починаючи з 21 липня на лінії зіткнення з російськими окупантами у Донецькій та Луганській областях оголошено безстрокове перемир’я. Станом на ранок 23 липня, кількість обстрілів суттєво знизилась. За минулу добу 22 липня, випадків порушення тиші з боку бойовиків не зафіксовано.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оперативне зведення штабу ООС.

За останніми даними, втрат з української сторони не було. За даними розвідки 22 липня один окупант загинув та двоє поранені.

Від початку поточної доби, 23 липня, загони бойовиків не порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї. Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

За останні дві доби в районі проведення ООС представниками Нацполіції та Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил розкрито одне вбивство, одна крадіжка та три факти незаконного поводження з наркотичними засобами. За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації та її найманців затримано та передано до правоохоронних органів 3 особи. Виявлено 47 адміністративних правопорушень.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало понад 17000 осіб та 2300 транспортних засобів. 15500 осіб та 1800 транспортних засобів перетнули лінію зіткнення у зворотному напрямку. 27-ом особам було відмовлено в пропуску через лінію розмежування.

Нагадаємо, що протягом 21 липня був зафіксований один випадок порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?