Штаб Порошенко: Зеленський відмовився від дебатів на стадіоні 14 квітня
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб Порошенко: Зеленський відмовився від дебатів на стадіоні 14 квітня

Штаб Порошенко: Зеленський відмовився від дебатів на стадіоні 14 квітня
Джерело:  online.ua

Команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявила, що він не готовий до дебатів 14 квітня на НСК "Олімпійський". Про це повідомив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, передає ONLINE.UA.

Він зазначив, що на даний момент не зрозуміло, чи з’явиться Зеленський на дебатах 19 квітня.

"На жаль, сьогодні ми почули від команди Володимира Олександровича, що він не готовий, не хоче приймати участь в цих дебатах (на НСК "Олімпійській" 14 квітня, – ред.) і, на жаль, ми не розуміємо, якого кота у мішку ховають", - сказав Герасимов.

Окрім того, політик переконує, що Петро Порошенко прийде на дебати і 19 квітня.

Як відомо, офіційно кандидати надіслали запити в НСК "Олімпійський" – Порошенко на 14 (на 14:14) і 19 квітня, Зеленський – лише на 19. Проте відомо, що з 19 по 21 квітня на "Олімпійському" триватиме Київський міжнародний книжковий ярмарок "Медвін: Книжковий світ".

Як повідомляв ONLINE.UA, орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський" між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком — близько 6 мільйонів. Про це повідомив голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?