Штайнмаєр представить в РБ ООН звіт по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Штайнмаєр представить в РБ ООН звіт по Україні

Штайнмаєр представить в РБ ООН звіт по Україні

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр в якості діючого голови ОБСЄ представить у понеділок, 29 лютого, в Раді Безпеки ООН звіт щодо ситуації в Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
За словами головуючого в РБ ООН венесуельського дипломата Рафаеля Раміреса, Радбез не планує приймати ніяких рішень, але про всяк випадок закликав дочекатися підсумків засідання. Як і рік тому, центральною темою дискусії в цей раз стане ситуація в Україні.
Німеччина визначила три пріоритети для свого головування в ОБСЄ: відновлення діалогу, відновлення довіри і безпеки. Це в першу чергу стосується ситуації в Україні.

Раніше повідомлялося, що незабаром після Дня пам'яті героїв Небесної сотні міністри закордонних справ Німеччини і Франциї, - Франк-Вальтер Штайнмайер и Жан-Марк Эро, - в терміновому порядку приїхали до Києва в спробі достукатися до київських чиновників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?