Шторм у Миколаєві повалив міст - приголомшливе відео
Категорія
Події
Дата публікації

Шторм у Миколаєві повалив міст - приголомшливе відео

Шторм у Миколаєві повалив міст - приголомшливе відео
Джерело:  online.ua

У понеділок, 24 лютого, у Миколаєві панував ураган — шквальний вітер зносив дерева та штучні конструкції на вулицях. Пошкоджень серед інших зазнав пішохідний міст через Інгул. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на міське видання МедиаИнфо.

Під поривами вітру від берега від'єдналася металева конструкція з боку вулиці Набережної. Після цього міст буквально розділився пополам.

Жодна людина не постраждала під час інциденту — міст, на щастя. був пустим на момент аварії.

За відомостями Державної служби надзвичайних ситуацій, потужність поривів вітру у зазначений день сягає 35-38 метрів на секунду. Рятувальники здійснили безліч виїздів для ліквідації наслідків негоди — повалених дерев чи конструкцій.

Окрім того, ураган пошкодив лінії електропередач у кількох локаціях. Зафіксовані випадки зриву частин даху з будівель.

В інтернеті оприлюднено відеоролик, який демонструє момент аварії на мосту через Інгул. Його автором став Дмитро Канарський — очільник відділу стандартизації та впровадження електронного керування Миколаївської міської ради.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі під тиском ураганного вітру на одній з вулиць впало дерево. У той час під ним проходила літня жінка. Вона загинула внаслідок інциденту, медики швидкої лише констатували смерть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?