Шторм в Одесі потопив ще один корабель, оголошено надзвичайний стан
Категорія
Події
Дата публікації

Шторм в Одесі потопив ще один корабель, оголошено надзвичайний стан

Шторм в Одесі потопив ще один корабель, оголошено надзвичайний стан
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що в області оголошено режим надзвичайної ситуації через  надзвичайні погодні умови, також стало відомо, що в морі затонула шхуна турецьких браконьєрів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.


"На моє рішенням в зв'язку зі стихійним лихом в Одеській області оголошено надзвичайний стан. Обвалення дерев і ліній електропередачі через сильний вітер стали причиною загибелі трьох осіб, в тому числі 11-річну дитини. У більш ніж 100 населених пунктах відсутня електрика", - написав Саакашвілі.


«Ми рекомендуємо скасувати заняття в школах і обмежити явку в держустанови в усіх районах, порушених лихом, крім служб з надзвичайних ситуацій і тих жителів, хто забезпечує життєдіяльність районів», - додав одеський губернатор.


Також  dumskaya.net  повідомляє, що шторм 12 жовтня в Одесі став причиною затоплення шхуни турецьких браконьєрів.


Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк. За його словами, інцидент стався в Чорноморському яхт-клубі. Раніше ця шхуна була затримана прикордонниками. Екіпажу під час події на судні не було, обійшлося без постраждалих.


Заступник міністра також повідомив, що через сильний вітер робота Білгород-Дністровського, Одеського портів, а також портів «Чорноморськ» і «Південний» обмежена.


«Координаційний центр АМПУ працює цілодобово. За зоні відповідальності Морської пошуково-рятувальної служби все під контролем. Всі катери і рятувальники перебувають у бойовій готовності і вийдуть за першим сигналом. Руху комерційного і малого флоту в море не спостерігається», - зазначив Лавренюк.


Як повідомляв ONLINE.UA,  12 жовтня біля причалу яхт-клубу Одеського морського вокзалу штормові хвилі розбили яхту Аrtemida.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?