Штрафи за перевантажені фури: скільки нарахували за 2020 рік
Категорія
Економіка
Дата публікації

Штрафи за перевантажені фури: скільки нарахували за 2020 рік

Штрафи за перевантажені фури: скільки нарахували за 2020 рік
Джерело:  online.ua

По всій Україні за минулі місяці 2020 року інспектори "Укртрансбезпеки" перевірили понад 590 тисяч вантажівок. Загальна сума штрафів за перевантаження на дорогах сягнула від січня до листопаду 111 мільйонів гривень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство інфраструктури.

За оприлюдненими даними, щодня відбуваються тисячі перевірок на дорогах.

"Посилений ГВК на українських дорогах триває. За підсумками 10 місяців цього року працівники Укртрансбезпеки у співпраці з Нацполіцією нарахували майже 111 млн грн плати за перевантаження", - наголосили у міністерстві.

Відомо, що лише за підсумками жовтня службовці оформили штрафів на 11 мільйонів гривень.

"Протягом останнього місяця фахівці перевірили близько 90 тисяч транспортних засобів, що майже у 3,5 раза більше у порівнянні із жовтнем минулого року", - цитує пресслужба міністра Владислава Криклія.

Упродовж минулого тижня з 2 до 9 листопада включно інспектори перевірили 16 тисяч фур, серед яких виявили 276 порушників. Відповідні штрафи сягнули 2,66 мільйона гривень. Найбільше таких інцидентів зареєстрували на території Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 листопада офіційно стало відомо, що з 1 грудня поточного року прожитковий мінімум зросте з подальшими змінами у липні 2021 та грудні 2021. Відповідні цифри заклали у державному бюджеті-2021, який прийняли у першому читанні на засіданні Ради. Це рішення підтримали 275 народних обранців. Варто звернути увагу на те, що прожитковий мінімум – це основа, від якої відштовхуються при формуванні розміру пенсій, стипендій, мінімальних зарплат та соціальних виплат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?