Шум навколо красуні-заступниці Авакова: з'явилися коментар дівчини, нові фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Шум навколо красуні-заступниці Авакова: з'явилися коментар дівчини, нові фото і відео

Шум навколо красуні-заступниці Авакова: з'явилися коментар дівчини, нові фото і відео
Джерело:  ТСН

24-річна Анастасія Дєєва, яку призначили новою заступницею міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

, не збентежена увагою громадськості до свого віку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


"Я була до цього абсолютно готова. Мені шкода, що люди так реагують. Я не хочу створювати комусь якісь незручності, але я вже два роки працюю над реформуванням Міністерства внутрішніх прав. Це проекти, які я запустила і ще з нашою командою запустимо. Я в них не сумніваюся. І тому, мабуть, треба просто пережити", - сказала вона.


Також Дєєва зазначила, що не вважає призначення на посаду заступника міністра привілеєм. "Я вам розповім про свої почуття абсолютно відверто. Як тільки люди почнуть ставитися до посади, не як до місця, а почнуть ставитися як до функції, до важкої роботі, тоді ми зрушимо з точки. Державна служба - не просто якась пільга, а це позиція, на якій потрібно працювати, реалізовувати проекти", - підкреслила вона.


Також стало відомо, що нова заступниця Авакова 21 травня 2016 року вийшла заміж, причому на церемонії одруження була присутня тодішня перша заступниця глави МВС Ека Згуладзе. Причому Дєєва жила і працювала в столиці Швеції, але повернулася в Україну, щоб допомагати в реформуванні поліції, і стала правою рукою Згуладзе.


Як повідомляв ONLINE.UA,

на посаді заступника Авакова Анастасія Дєєва відповідає за питання євроінтеграції

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?