Шварценеггер поглумився над Трампом: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Шварценеггер поглумився над Трампом: з'явилося відео

Шварценеггер поглумився над Трампом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Знаменитий голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер записав відео, в якому поглумився над президентом США Дональдом Трампом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter актора.
"Дональд, є чудова ідея. Чому б нам не помінятися роботами? Ти знову будеш керувати на ТБ, тому що ти такий експерт по рейтингам, а я займуся твоєю роботою, і люди, нарешті, зможуть знову спати спокійно", - запропонував Шварценеггер.
Читайте також: Трамп і зірка Голлівуду раптово стали колегами
Таким чином актор відповів Трампу на критику щодо рейтингів програми The New Celebrity Apprentice на NBC, яку він веде. Так, президент США, який раніше сам вів це шоу, заявив, що з приходом актора його рейтинги значно впали.
"Ми знаємо, що сталося (з приходом Шварценеггера). Рейтинги пішли прямо в трубу. Це була катастрофа", - заявляв Трамп, додавши, що "хоче помолитися за Арнольда заради рейтингів".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Арнольд Шварценеггер розкритикував імміграційний указ, введений президентом США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?