Шварценеггер засмутив своїх відданих фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер засмутив своїх відданих фанатів

Шварценеггер засмутив своїх відданих фанатів
Джерело:  NY DailyNews

Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер більше не братиме участь в зйомках франшизи "Термінатор".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Daily News.
Керівництво кінокорпорації Paramount Pictures припинить фінансування "Термінатора". Рішення пов'язане з негативним ставленням критиків до п'ятого епізоду "Термінатор: Генезис". Спроба відродити історію, розпочату Джеймсом Кемероном в 1984 році, провалилася, і керівництво студії розчарувалося в картині, зупинивши всю роботу над сіквелом.

Читайте також: Гол лівудський актор показав архівне відео зі зйомок "Термінатора"
"Все скінчено для "Термінатора" і Арнольда. Робота над сіквелом повністю зупинена. Немає ніяких планів знімати новий епізод", - заявило джерело.
Однак, як зазначає видання, це не означає, що інша компанія не захоче втрутитися в ситуацію, що склалася, і не вирішить повернути серію. Однак це в будь-якому випадку питання не найближчого майбутнього.
Раніше повідомлялося, що чергова частина франшизи за участю Арнольда Шварценеггера може вийти на екрани в 2017 році.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився перший трейлер фільму "Наслідки", головна роль в якому дісталася голлівудському акторові Арнольду Шварценеггеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?