Шварценеггер зважився на резонансне зізнання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шварценеггер зважився на резонансне зізнання

Шварценеггер зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Відомий актор, політик і культурист Арнольд Шварценеггер зізнався, що ледь не помер під час операції на серці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Mirror".

 Арнольд розповів, що шоста за рахунком операція відбулася ще в березні 2018 року, але розповісти про те, що сталося, він зважився тільки зараз. Акторові замінили легеневий клапан, встановлений ще в 1997 році.

"Шварценеггер відзначив, що чим старше він стає, тим важче відновлюватися. Також актор зазначив, що він все одно швидко повернувся в спортзал, щоб підготуватися до зйомок в останній частині "Термінатора". Акторові довелося відмовитися від вправи жим лежачи і дотримуватися обережності", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно Шварценеггер в ефірі американського телеканалу CNBC переїхав на особистому танку лімузин. Він розповів, що мотивує школярів добре вчитися в школі за допомогою танку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер жорстко розкритикував виступ американського лідера Дональда Трампа на прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, назвавши його "розкислою макарониною" і маленьким фанатом очільника Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?