Швейцарські кондитери винайшли унікальний вид шоколаду
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Швейцарські кондитери винайшли унікальний вид шоколаду

Швейцарські кондитери винайшли унікальний вид шоколаду
Джерело:  independent.co.uk

Швейцарська компанія з виробництва шоколаду Barry Callebaut винайшла новий його тип, - рубіновий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Читайте також: Вчені дізналися про нові корисні властивості шоколаду

Відзначається, що всього в світі є три типи шоколаду, - білий, чорний і молочний, однак вперше за останні 80 років вдалося створити новий тип ласощів, - "Рубі".

Для створення нового шоколаду були використані какаобоби з усього світу, з яких були виділені певні елементи для створення "ягідно-фруктових" солодощів.

Виробники стверджують, що їх шоколад, незважаючи на червоний відтінок, не містить ягід, барвників або додаткових ароматизаторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Японії винайшли морозиво, яке не тане в спеку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?