Швейцарська компанія з виробництва шоколаду Barry Callebaut винайшла новий його тип, - рубіновий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.
Читайте також: Вчені дізналися про нові корисні властивості шоколаду
Відзначається, що всього в світі є три типи шоколаду, - білий, чорний і молочний, однак вперше за останні 80 років вдалося створити новий тип ласощів, - "Рубі".
Для створення нового шоколаду були використані какаобоби з усього світу, з яких були виділені певні елементи для створення "ягідно-фруктових" солодощів.
Виробники стверджують, що їх шоколад, незважаючи на червоний відтінок, не містить ягід, барвників або додаткових ароматизаторів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Японії винайшли морозиво, яке не тане в спеку.