Швейцарський кінотеатр замінив крісла в кінозалі на двоспальні ліжка
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Швейцарський кінотеатр замінив крісла в кінозалі на двоспальні ліжка

Швейцарський кінотеатр замінив крісла в кінозалі на двоспальні ліжка
Джерело:  20 хвилин

У VIP-залі нового кінотеатру мережі Les Cinemas Gaumont Pathe у місті Шпрайхенбах (Швейцарія) встановлено 11 двоспальних ліжок. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеву газету «20 хвилин», усі ліжка мають дві подушки з підголівниками, які можна регулювати натисканням на кнопку, та простирадла. Заради гігієни їх будуть міняти перед кожним сеансом.

Біла кожного ліжка є тумбочка, фужери з вином та капці. VIP-квиток коштує 49 франків (приблизно 1300 гривень).

За словами директора компанії «Пате Швейцарія», яка володіє кінотеатром, він переконаний, що зал не буде аморальним. Раніше така концепція кінозалу була перевірена за кордоном і проблем не виникало.

Крім «спального» залу в кінотеатрі є ще один зал IMAX на 350 місць з односпальними та двоспальними диванами. Перевагою купівлі VIP-квитка є також те, що відвідувачам не доведеться стояти в черзі за попкорном – для них передбачені безкоштовні закуски і безалкогольні напої.

Квиток у звичайний кінозал з кріслами при цьому коштує вдвічі дешевше – 19,50 франків. Є також спеціальний дитячий зал, оснащений кріслами-мішками, басейном з кульками і гіркою. Квиток до нього коштує 14,50 франків.

Як каже директор «Пате Швейцарія», протягом перших двох тижнів VIP-квитки можна придбати за акційною ціною, починаючи з 13 франків.

Нагадаємо, що протягом травня-червня в ефір вийдуть щонайменше 10 цікавих серіалів, які неодмінно мають сподобатися українським глядачам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?