Сигнал Путіну. Експерт назвав реальну ціль візиту Блінкена до Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Сигнал Путіну. Експерт назвав реальну ціль візиту Блінкена до Києва

Сигнал Путіну. Експерт назвав реальну ціль візиту Блінкена до Києва
Джерело:  online.ua

Як вважає казахстанський політик, підприємець, лідер руху "Демократичний вибір Казахстану" Мухтар Аблязов, візити до Києва очільника Держдепу Ентоні Блінкена, який відбувся 6–7 вересня, є насправді вкрай важливим сигналом для російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: "24 Канал"

Експерт пояснив, навіщо насправді Блінкен приїжджав в Україну

Мухтар Аблязов переконаний у тому, що держсекретар США вкотре намагався продемонструвати непохитність Заходу у підтримці України у війні проти РФ.

Не можна також не згадати про те, що шеф американської дипломатії приїхав під час масованого ракетного обстрілу.

Як відомо, вранці 6 вересня армія РФ запустили по містах України ракети двох типів і дрони-камікадзе.

Це не просто якийсь героїчний крок – це демонстрація Путіну, що Захід підтримував і підтримуватиме Україну в цій війні, доки той не відмовиться від своїх агресивних намірів, – пояснив Мухтар Аблязов.

Ба більше, Ентоні Блінкен оголосив про новий пакет допомоги для України на 1 мільярд доларів. Зокрема, бійці ЗСУ отримають боєприпаси зі збідненим ураном та касетні боєприпаси.

Глава держави також виступив з історичною заявою. Дипломат офіційно підтвердив, що наша країна нарешті отримає активи, які були конфісковані в російських підсанкційних олігархів.

Як Блінкен оцінює контрнаступ ЗСУ

6 вересня, під час візиту до України, американський держсекретар Ентоні Блінкен розповів, що команда Джо Байдена беззаперечно бачить прогрес контрнаступу ЗСУ.

За його словами, Білий дім зробить усе можливе, щоб наша країна і зараз, і в довгостроковій перспективі мала необхідну допомогу.

Ми бачили хороший прогрес у контрнаступі. Ми хочемо подбати про те, щоб в України було те, що їй необхідно не лише для успішного контрнаступу, але й у довгостроковій перспективі, щоби вона мала хороші важелі стримування, сильні оборонні спроможності, щоби агресія не повторилася, – підкреслив Ентоні Блінкен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?