Сили АТО понесли масштабні втрати на Донбасі - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Сили АТО понесли масштабні втрати на Донбасі - штаб

Сили АТО понесли масштабні втрати на Донбасі - штаб
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 2 січня, ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Противник чотири рази порушив режим тиші, внаслідок чого отримали поранення троє бійців ЗСУ. Також через ворожі дії на Донбасі загинув один український військовослужбовець - він підірвався на невстановленому вибуховому пристрої.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Обстріл "міністерства" в Донецьку: бойовики опублікували фото наслідків

Відзначається, що основна вогнева активність противника була зафіксована у світлий час доби на Донецькому напрямку.

У першій половині дня бойовики майже три години обстрілювали позиції українських захисників в передмісті Авдіївки, застосовуючи 82-мм міномети, великокаліберні кулемети і гранатомети різних видів. Також обстріл вівся в районі Павлопіля і Лебединського - там терористи порушували перемир'я за допомогою гранатометів і мінометів 82-мм калібру.

У повідомленні штабу АТО також зазначено про загибель українського захисника. Трагедія сталася ще 1 лютого, але тільки зараз її офіційно підтвердили військові.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сили АТО досягли нового успіху на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?