Сили АТО понесли нові втрати на Донбасі: в штабі розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Сили АТО понесли нові втрати на Донбасі: в штабі розповіли подробиці

Сили АТО понесли нові втрати на Донбасі: в штабі розповіли подробиці
Джерело:  online.ua

В результаті бойових дій, які пройшли в зоні АТО за минулу добу, загинув один український військовослужбовець, ще п'ятеро постраждали.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.


Читайте також: У зоні АТО нові втрати: штаб озвучив сумні подробиці


На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Лебединське і Водяне з танків; в районі населених пунктів Гнутове, Водяне, Павлопіль, Красногорівка, Широкино, Новотроїцьке, Новогригорівка стріляли з гранатометів, мінометів, протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї. Артилерія стріляла по Водяне, міномети - по Талаківці, Чермалику, БМП і снайпери - по Водяному, Широкино і Березовому.


На Донецькому напрямку терористи стріляли по Троїцькому, Авдіївці, Майорську, Піскам, Новгородському і Верхньоторецьку з мінометів різного калібру, по Північному, Зайцеве, Піскам, Невельському, Кам'янці і Верхньоторецьку - з гранатометів і стрілецької зброї. У районі Луганського стріляв БМП, а Кам'янського - снайпер.


На Луганському напрямку вівся вогонь по Кримському з артилерії 152 мм калібру, по Попасній, Кримському, Троїцькому, Новоолександрівці, Орехово і Новотошківському з мінометів різного калібру. У той же час, з гранатометів бойовики стріляли по Кримському, Троїцькому, Новозванівці і Новоолександрівці.


Всього за добу 6 березня на Донбасі зафіксували 122 обстріли, в результаті яких один боєць ВСУ загинув, четверо українських військовослужбовців були поранені, і ще один отримав травму.


Як повідомляв ONLINE.UA,  5 березня бойовики влаштували 110 обстрілів українських військових, в результаті яких п'ятеро бійців ВСУ отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?