Сили оборони відбили російські атаки на Харківщині, Донеччині та Луганщині — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони відбили російські атаки на Харківщині, Донеччині та Луганщині — Генштаб

Сили оборони відбили російські атаки на Харківщині, Донеччині та Луганщині — Генштаб
Джерело:  online.ua

ЗСУ відбили російські атаки біля 14 населених пунктів у Харківській, Донецькій та Луганській областях. Біля Новоайдара на Луганщині знищено понад 15 росіян. В Запорізькій області поранено до 100 окупантів.

Джерело: Генштаб ЗСУ

ЗСУ відбили атаки біля 14 населених пунктів

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських загарбників в районах населених пунктів:

  • Гряниківка Харківської області;

  • Новоселівське, Червонопопівка, Серебрянське і Білогорівка на Луганщині;

  • Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Курдюмівка, Невельське, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка Донецької області.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу противника.

В ніч з 12 на 13 грудня, в районі Новоайдара Луганської області, знищено понад 15 військовослужбовців ЗС РФ.

В Запорізькій області втрати ворога складають до 100 поранених окупантів, знищено склад боєприпасів.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог обстріляв райони низки населених пунктів.

На Куп’янському та Лиманському напрямках обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали райони населених пунктів на Харківщині, Луганщині та Донеччині.

На Бахмутському напрямку противник завдав вогневого ураження, зокрема, біля Соледара, Бахмутського, Бахмута, Опитного, Кліщіївки та Курдюмівки Донецької області.

На Авдіївському напрямку окупанти здійснили обстріли з танків та артилерії в районах майже двадцяти населених пунктів.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог завдав вогневого впливу поблизу населених пунктів Времівка, Вугледар, Нескучне, Пречистівка Донецької області та Плавні, Гуляйполе, Дорожнянка і Ольгівське на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку противник продовжує обстрілювати українські позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Ураження зазнали понад двадцять населених пунктів.

У звʼязку зі значною кількістю поранених загарбників, так званим “указом” окупаційної влади, під потреби військових передаються лікарня №15 у населеному пункті Ювілейне Луганської області та лікарня №3 в місті Луганськ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?