Сили ППО під час нічної атаки знищили російських 17 дронів
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО під час нічної атаки знищили російських 17 дронів

Сили ППО під час нічної атаки знищили російських 17 дронів
Джерело:  online.ua

Російські війська у ніч на 20 вересня атакували Україну 24 дронами. Сили ППО знищили 17 з них, зафіксовано влучання в НПЗ на Полтавщині.

Джерело: Повітряні сили

Повітряні сили розкрили деталі атаки РФ

Усього зафіксовано пуски кількох близько 24 ударних БпЛА з південно-східного та північного напрямків.

В результаті бойової роботи 17 “шахедів” знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у межах Сумської, Полтавської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

До відбиття удару застосовано зенітні ракетні війська, винищувальну авіацію Повітряних Сил, підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України та інші засоби ураження.

На жаль, є кілька влучань у нафтопереробний завод на Полтавщині, внаслідок чого роботу підприємства тимчасово зупинено. Над ліквідацією наслідків працюють відповідні служби.

Ситуація в областях

На Харківщині протягом минулої доби російські окупанти керованою авіабомбою по місту Куп'янськ знищили 3 автомобілі, в яких були цивільні люди. Загинули 6 людей – 4 чоловіки та 2 жінки.

На Херсонщині війська РФ здійснили 118 обстрілів, випустивши 589 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, АГС, БПЛА, танків та авіації.

По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди. 2 людини загинули, ще 4 - дістали поранення.

На Дніпропетровщині вночі збили два безпілотники. За ніч окупанти знову атакували Нікопольщину. Пошкоджено 5 житлових будинків, 2 автівки та 2 лінії електропередачі.

У Запорізькій області війська РФ завдали 128 ударів по 24 містах та селах. Внаслідок удару дрону-камікадзе по Степногірську поранення отримали чоловіки 32 та 42 років.

Читайте також:

  • Війська РФ вночі атакували НПЗ у Кременчуці. Сталася пожежа

  • ЗСУ за добу знищили станцію РЕБ та 9 артсистем росіян — зведення Генштабу

  • Атака дронів РФ. 300 тонн гуманітарних вантажів згоріло у Львові

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?