Сили ППО збили 6 дронів армії РФ на півдні та у Дніпропетровській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО збили 6 дронів армії РФ на півдні та у Дніпропетровській області

Сили ППО збили 6 дронів армії РФ на півдні та у Дніпропетровській області
Джерело:  online.ua

За словами керівниці Об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк, під час вечірньої атаки злочинної армії РФ іранськими дронами по Дніпропетровській, Миколаєвській, Одеській областях сили ППО збили 6 ворожих дронів. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про роботу ППО під час вечірньої атаки окупантів іранськими дронами 

Два дрони-камікадзе було збито над морем в Одеській області. Три дрони-камікадзе знищено на підльоті до Миколаївської області. На жаль, є одне влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури на Криворізькому напрямку, але інший дрон все ж таки було збито, - повідомила Гуменюк.

За її словами, підрозділи ППО відпрацювали дуже результативно. Також вона зауважила, що сигналу повітряної тривоги не було.

Не було сигналів повітряної тривоги через специфіку використання цих баражуючих боєприпасів. Зокрема, їх могли запускати на дуже низькій висоті… Ми пильнуємо і слухаємо повітря, в тому числі, - пояснила Гуменюк.

Також вона прокоментувала заяву голови Одеської ОВА Максима Марченка про чотири збиті дрони. За її словами, ця інформація була попередньою. За уточненими даними, там збили два "шахеди".

Між тим представники Київської ОВА попередили про загрозу атак злочинної армії РФ дронами-камікадзе.

У Київській ОВА також закликали мешканців перебувати в укриттях до завершення повітряної тривоги.

Також місцеві жителі повідомили про вибухи в Херсоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?