Сильний вітер і дощ: в Україні оголосили штормове попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Сильний вітер і дощ: в Україні оголосили штормове попередження

Сильний вітер і дощ: в Україні оголосили штормове попередження
Джерело:  online.ua

У понеділок, 25 грудня, в Україні продовжить погіршуватися погода. По всій території країни пройдуть сильні дощі, а в західних і східних областях очікується потужний вітер зі швидкістю до 20 м/с, в зв'язку з чим синоптики оголосили штормове попередження.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: В Україні різко погіршиться погода: оголошено штормове попередження

Погода на католицьке Різдво в Україні буде зовсім несвятковою. Вдень і вночі 25 грудня по всій території країни пройде мокрий сніг з дощем, крім південного регіону, де опадів не очікується.

У зв'язку з рясними опадами і коливаннями темпуратури повітря на дорогах утвориться ожеледиця. Температура буде триматиметься вище 0С°.

Погода у Києві 25 грудня також буде незимовою. Протягом усього дня в столиці буде йти дощ. Температура повітря вдень підніметься до + 7С°, вночі очікується від +2 до +6 С°.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Україну насуваються потужні снігопади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?