Силовики Путіна виклали відео з "зізнаннями українських диверсантів"
Категорія
Події
Дата публікації

Силовики Путіна виклали відео з "зізнаннями українських диверсантів"

Силовики Путіна виклали відео з "зізнаннями українських диверсантів"
Джерело:  fsb.ru

У мережі опубліковано відео, зняте Федеральною службою безпеки Росії з зізнаннями так званих "українських диверсантів", затриманих в Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу російських силовиків.
Заарештовані на відео говорять про те, що вони нібито отримали завдання з підготовки диверсій і збору розвідданих в Криму.
При цьому Олексій Бесарбов і Дмитро Штибликов називають себе працівниками Головного управління розвідки Міноборони України.

Читайте також: У "диверсантів" у Криму знайшли візитку Яроша, в соцмережах буря: з'явилося відео
"Збір розвідувальної інформації про дислокацію та організацію нових частин Збройних сил Росії на території Криму, підбір об'єктів для здійснення диверсій, збір розвідувальної інформації і даних про склад, дислокації, організаційно-штатній структурі, завданнях військових підрозділів на території Криму", - йдеться в зізнаннях Дмитра Штибликова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські волонтери зробили детальний аналіз відео із затриманням "українських диверсантів" у Криму і довели абсурдність шоу, влаштованого ФСБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?