Силовики Путіна заявили про затримання нових "українських диверсантів" в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Силовики Путіна заявили про затримання нових "українських диверсантів" в Криму

Силовики Путіна заявили про затримання нових "українських диверсантів" в Криму

У Федеральній службі безпеки Росії заявили про затримання в окупованому Криму диверсійно-терористичної групи, нібито Головного управління розвідки Міноборони України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані центру громадських зв'язків ФСБ, про яких передає Інтерфакс.
«ФСБ 9 листопада в Севастополі затримані члени диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України, планували вчинення диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим», — заявили у відомстві.
Також в російській спецслужбі розповіли, що у затриманих були вилучені «вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв'язку та інші речові докази їх злочинної діяльності».

Читайте також: "Українських диверсантів" таємновивезли з окупованого Криму до Москви.
Крім того, в «українських диверсантів» виявили карти з об'єктами передбачуваних диверсій.
Найближчим часом затриманим буде обрано запобіжний захід.
Як повідомляв ONLINE.UA 10 серпня в ФСБ заявили про нібито попередження двох спроб прориву на територію окупованого Криму диверсантів з числа бійців спецназу Міноборони України та загибелі у ході бою російського військового.
Також нагадаємо, що зізнання про "диверсії" в Криму співробітникам ФСБ мешканець українського Енергодару Євген Панов дав під тортурами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?