Силовики Путіна заявили, що зловили "українського розвідника": мережа закипіла
Категорія
Події
Дата публікації

Силовики Путіна заявили, що зловили "українського розвідника": мережа закипіла

Силовики Путіна заявили, що зловили "українського розвідника": мережа закипіла
Джерело:  РІА Новини

На території окупованого Криму, в Сімферополі, Федеральна служба безпеки Росії затримала українця, який нібито є співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
Про це заявило "інформоване джерело" в правоохоронних органах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Читайте також: Силовики Пу тіна зробили гучну заяву щодо "українських диверсантів" у Криму
Джерело відомства зазначає, що на момент затримання в українця було вилучено зброю та необхідні елементи для виготовлення саморобного вибухового пристрою.
"Затримано в Сімферополі ймовірного співробітника ГУР МО України. Вилучено гранату, пістолет, елементи для виготовлення СВП", - йдеться в повідомленні.
При цьому "Новая газета" запросила у силовиків підтвердження інформації. У відомстві послалися на інформацію на офіційному сайті, однак на момент публікації прес-служба ФСБ не інформувала про це.
Відзначимо, що користувачі соцмереж критично поставилися до чергової заяви ФСБ Росії про затримання українських громадян.



Ацтойний Севас: "Будь-який патріот України (і не тільки) на території Криму може стати для с ** щої під себе Росії членом ГРУ МО України".


тот кто КОКА ПОГО: "Розвідник зі зброєю? З чим тоді диверсанти?".


Maxym Bezuglyy: "З кишеньковою гаубицею!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

підконтрольні президенту РФ Володимиру Путіну силовики показали відео із зізнаннями "українських диверсантів"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?