Силовики видворили з України російську пропагандистку
Категорія
Політика
Дата публікації

Силовики видворили з України російську пропагандистку

Силовики видворили з України російську пропагандистку
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України примусово вислали в Росію і заборонили в'їзд на територію української держави російській журналістці Марії Князєвій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.

Читайте також: В'їзд в Україну заборонений 70 російським артистам, - Слободян

Встановлено, що Князєва, що працює на такі пропагандистські засоби масової інформації як "Росія-24" і "Росія-1", під псевдонімом "Саушкіна" збирала на території України матеріали для телеканалів.

Так, журналістка за допомогою зв'язків з експертами і українськими ЗМІ збирала інформацію про ситуацію в Україні, роботу органів влади і силових структур, після чого використовувала її для створення тенденційних сюжетів про Україну.

З міркувань усунення загроз в інформаційній сфері з боку держави-агресора Князєва була примусово відправлена на територію Росії із забороною в'їзду в Україну на термін у три роки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Держприкордонслужба заборонила в’їзд в Україну російському гурту Anacondaz.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?