Сімох бойовиків вбили відразу: волонтер повідомив подробиці жаркого бою на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Сімох бойовиків вбили відразу: волонтер повідомив подробиці жаркого бою на Донбасі

Сімох бойовиків вбили відразу: волонтер повідомив подробиці жаркого бою на Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий волонтер Серж Марко розповів подробиці великого  зіткнення українських військовослужбовців з бойовиками так званої ДНР в районі Водяного Донецької області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Почитав новини про бій біля Водяного. Усміхнувся. Хочеш зганьбити правду - гіперболізуй... Так, бій був на чужих позиціях. Так, один морський піхотинець стрибнувши в окоп вбив трьох. Але не врукопашну ж! А зі свого штатного автомата. По суті морпех зробив те, що два місяці тому не вийшло у бойовиків під час штурму морпехівського опорника", - написав блогер.


Читайте також: Жорстокий бій під Водяним: з'явилися подробиці і відео


"На опорнику перебили всіх хто там був. Сімох бойовиків вбили відразу. Близько п'яти були поранені. Морпіхи зайняли нові позиції і почали обкопуватися. Але їм не дали. Три години був бій за опорник. Танк сепари не підбили (як його підбити з гранатомета то?), але два рази "проганяли". на третій раз танк повернувся і викотився на 200 метрів до позиції і почав її розстрілювати в упор. у цей час у нашого танка закінчився БК. БМП яка намагалася вести бій з танком не звертаючи уваги що вони з танком з "різних вагових категорій" отримала осколками і пошкоджена вийшла з бою. Морпіхи були змушені відійти з захопленої позиції, проти танка з автоматів не повоюєш, - зазначив Серж Марко. - Ну а інші позиції в цей час накривала артилерія бойовиків і гради. Морпіхи відійшли з позиції без втрат. Втрати були в одній групі що заходила на сепарський опорник. Кулеметна черга і... троє поранених і двоє вбитих... в гарячці бою змогли тільки поранених витягнути, ризик втратити людей витягуючи полеглих в той момент був величезним".


"Мінливості війни... буває везе... а буває все летить шкереберть просто через те, що у твого танка невчасно закінчився БК... але ж уже окопувалися, всі думали що змогли, утримаємо... Буває. Це війна. Результат боя - 2 загиблих морпіхів, 7 поранених", - підкреслив він.


"У противника 9 загиблих і 13 поранених. В основному втрати противника - це знищені бойовики на захопленій позиції", - додав Серж Марко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше інформували про восьми загиблих, 16 поранених бойовиків, а також трьох загиблих, восьми постраждалих бійців АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?