Сім'я бортпровідниці спростувала жорстокий фейк про авіакатастрофу в Ірані
Категорія
Україна
Дата публікації

Сім'я бортпровідниці спростувала жорстокий фейк про авіакатастрофу в Ірані

Сім'я бортпровідниці спростувала жорстокий фейк про авіакатастрофу в Ірані
Джерело:  BBC

Одна з бортпровідниць лайнеру Boeing 737 "МАУ", який потрапив у катастрофу в Ірані, не дзвонила рідним зі словами про обстріл. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

Йдеться про відомості, які оприлюднили окремі українські ЗМІ щодо загиблої Катерини Статнік. Вона нібито під час аварії додзвонилася до родини та розповіла, як літак потрапив під вогонь.

За словами Ольги - старшої сестри жертви авіакатастрофи, такі публікації - "дурниці".

"Такого не було. Вона не дзвонила нікому. Це все дурниця. Я лише сподіваюсь, що все сталося швидко і вона нічого не відчула", - пояснила жінка.

Нагадаємо, літак впав невдовзі після старту з аеропорту Тегерана вранці у середу, 8 січня. Жертвами трагічного інциденту стали 176 осіб, з них 11 українців. Екіпаж складався з 9 фахівців та повністю був укомплектований громадянами України.

Як повідомляв ONLINE.UA, західні спецслужби не підтримали версію про можливе ураження ракетою українського літака. За відомостями канадських фахівців, розслідування виявило чіткі ознаки перегріву двигунів. Втім, офіційних відомостей щодо слідства ще не оприлюднено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?