Син Авакова потрапив у гучний скандал: опубликовані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Син Авакова потрапив у гучний скандал: опубликовані фото

Син Авакова потрапив у гучний скандал: опубликовані фото

Син  міністра внутрішніх справ України  Олександр Аваков опинився у епицентрі скандального інциденту з журналістом на конкурсі краси.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Христини Суворіної.

"А ми усього-то хотіли спитати "невесту вибираєте?", але він чомусь погрозливо обійняв меня і по дорозі до виходу став на вухо шепотіти, що зі мною буде, якщо це відео потрапить в ефір», — розповіла вона.

Також Суворіна додала, що зустріч із сином чиновника відбулася на конкурсі краси, але Аваков-молодший, побачивши камеру, швидко зник у туалеті.

«Саша побачив мене і побіг до туалету... Довго, правда, за дверима із написом WC не всиділ. Вийшов. Знову побачив червоний ліхтарик "REC", — розповіла вона.





Після того, як ця публікація потрапила в мережу, на захист журналістки стала ціла низка відомих українських політиків, блогерів та журналістів.


"Син Авакова погрожує журналістам. Той самий син Авакова, який домовляється про рюкзаки у кабінеті заступника тата-міністра... Той самий син Авакова, котрого було знято на відео у підпільному казино, діяльність яких повинно припиняти очолюване його татом міністерство", — коментує інцидент народний депутат Сергій Лещенко  у Facebook.

"Папа досі не хоче взяти ременя? Чи хоча б по-чоловічому поговорити?" — дивується продюсер Олександр Ягольник  у своєму Facebook.

"Пані Суворина молодець!" — реагує блогер Дмитро Філімонов  у Facebook.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше сина  Авакова запідозрили у купівлі квартири вартістю понад мільйон доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?