Син Памели Андерсон зважився на резонансне зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син Памели Андерсон зважився на резонансне зізнання

Син Памели Андерсон зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Старший син Памели Андерсон та рокера Томмі Лі, 23-річний Брендон, зізнався, що упродовж тривалого часу лікувався від алкогольної залежності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Herald Sun.

За словами хлопця, у віці 20 років він виявив алкозалежність та зрозумів, що йому варто звернутись за допомогою до лікарів. Син Памели Андерсон вирішив переосмислити спосіб життя після того, як алкозалежність почала впливати на його кар'єру. Щоб таки підкорити Голлівуд, актор-початківець назавжди відмовився від алкоголю та пройшов курс лікування в клініці.

"Деякий час це було дійсно кумедно, а потім переходило від веселощів до думок: "О, що відбувається?" Я не ухвалював правильних рішень, я погано працював, і все це заважало досягненню моїх цілей", - розповів він.

Варто зазначити, що зараз юнак є одним із головних героїв реаліті-шоу The Hills: New Beginnings. Зйомкам Брендон приділяє багато часу, уникаючи гучних вечірок у Лос-Анджелесі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Памела Андерсон виступила з несподіваною заявою — вона жорстко розкритикувала діяльність руху #MeToo.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?