Син принца Гаррі і Меган Маркл зворушливо привітав світ з Новим роком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син принца Гаррі і Меган Маркл зворушливо привітав світ з Новим роком

Син принца Гаррі і Меган Маркл зворушливо привітав світ з Новим роком
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, за подіями життя яких стежить весь світ, знову здивували шанувальників. Після того, як перестало виконувати обов'язки членів британської королівської родини, зіркове подружжя вирішило заснувати власну продюсерську компанію і випустили свій перший подкаст на Spotify. Цей подкаст був з новорічним сюрпризом - до нього приєднався їх 1,5-річний син Арчі, який за допомогою принца Гаррі привітав весь світ з Новим роком. Мережа в захваті від белькотіння правнука британської королеви. Відеопривітання Арчі з Новим роком публікує ONLINE.UA.

Свій перший подкаст герцоги Сассекські присвятили новорічним святам та 2020 року. У ньому, крім членів королівської сім'ї, взяли участь всесвітньо відомі зірки. Серед них: телеведучий Джеймс Корден, письменниця Рейчел Каргл, музикант Елтон Джон, тенісистка Наомі Осаки, актор і режисер Тайлер Перрі та інші. Вони озвучили свої роздуми про рік, що минає, але фінальну крапку в програмі поставив Арчі. Принц Гаррі запропонував синові побажати всім щасливого Нового року і малюк чітко повторив за татом слово "щасливого", а потім і "Новий рік".

Публіка вперше почула голос півторарічного Арчі і не стала приховувати своє захоплення малюком. Правда, рішення герцогів записати в подкасті малюка схвалили не всі користувачі мережі. Деякі зазначили, що не будуть слухати голос Арчі, щоб не вторгатися в приватне життя сім'ї, яку Меган і Гаррі так ретельно оберігають.

Нагадаємо, зараз Гаррі і Маркл живуть в Лос-Анджелесі, де намагаються почати нове життя поза королівської сім'ї. З 1 квітня вони перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх окремої життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл недавно зізналася, що відмовилася від сторінок в соцмережах, оскільки віртуальне життя її не цікавить. Вона це також зробила заради сина Арчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?