Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень 2 травня
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень 2 травня

Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень 2 травня
Джерело:  online.ua

Синоптики прогнозують, що вихідними в Україні, 1 та 2 травня, значно потеплішає, однак подекуди очікуються дощі з грозами.

Джерело: Наталка  Діденко у Facebook

Якою буде погода на Великдень в Україні

За словами синоптикині Наталі Дедінко, погода на свята українців потішить теплом.

"Одразу хочу порадувати, що в Україні на свято буде тепло.Температура повітря у денні години очікується +15+20 градусів, при наполегливішому сонечку +20+24 градуси.Вночі, звичайно, свіжіше, але вже без заморозків: +7+13, на північному заході та Заході +4+10 градусів. Завтра, в суботу, дощі пройдуть у західних та східних областях, на решті території України переважатиме суха погода", - прогнозує Наталка Діденко.

Фото - facebook.com/tala.didenko

За словами синоптикині, 1травня, на Великдень, дощі пройдуться вночі в західних областях. Вона також звертає увагу на те, що потім, поступово, від ранку до вечора дощі з грозами прямуватимуть у східному напрямку і захоплюватимуть впродовж 2-го травня Північ, Центр, Південь (окрім Запоріжжя та Криму).

Окрім того, наголошується, що у східних областях на Великдень істотні опади малоймовірні.

"У Києві завтра, в суботу, якісь дощі - навряд. Тепла сонячна погода дозволить почистити, розпушити передсвяткові 'хвости‘. На Паску в Києві вночі буде зоряно, прохолодно, +9+12 градусів. Вдень 2-го травня почне прибувати комфортне тепло, буде збільшуватися хмарність, посилиться південно-східний вітер і ввечері в неділю нашу любу столицю помиє гарна злива, а гроза усім розкаже, що Великдень прийшов в Україну!", - зазначила Наталка Діденко.

Фото - facebook.com/tala.didenko

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?