Синоптики попереджають: на Україну насувається циклон Зорро
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики попереджають: на Україну насувається циклон Зорро

Синоптики попереджають: на Україну насувається циклон Зорро
Джерело:  online.ua

На зміну літній спеці західні та частково центральні області України накриє циклон Зорро, який принесе не тільки прохолоду, але й дощі. Про це, як інформує ONLINE.UA, у своєму Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

У південних областях та у центрі сильна спека ще пануватиме. Тому там температура у найближчі дві доби так і залишиться на рівні +30+35°С.

На заході відчутно похолодшає, протягом доби температура знизиться до +19+24°С. Однак на на Тернопільщині, Хмельниччині та в Чернівецькій області буде трохи тепліше: до +26+29°С.

У північних областях України спека теж послабшає. Якщо сьогодні там спостерігається +30+34°С, то вже завтра зниження температури очікується відразу на 5-6 градусів, до +28+32°С.

Атмосферний фронт у вигляді локального циклону Zorro зайде лише на частину України та зумовить грозові дощі на заході, включно з Житомирщиною та північними районами Київщини. Разом з дощами слід очікувати також і сильний південно-західний вітер.

На іншій території країни, зокрема на Сході, пануватиме суха малохмарна погода, яку забезпечить антициклон Andrea.

У Києві найближчими днями буде ще спекотно, але на пару градусів нижче, ніж сьогодні. Завтра у столиці спостерігатиметься температура близько +30°С. Сильний дощ малоймовірний. Істотне зниження температури у Києві варто чекати 15-го серпня, у четвер, коли вона опуститься до +23+24°С.

Нагадаємо, що нещодавно американські вчені передбачили для планети нову глобальну катастрофу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?