Синоптики зробили киянам важливе попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики зробили киянам важливе попередження

Синоптики зробили киянам важливе попередження
Джерело:  online.ua

Синоптики попереджають жителів столиці України про різке погіршенням погодних умов. Так, 21 січня, вдень у Києві очікуються сильні пориви вітру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайти "Укргідрометцентру" та КМДА.

Згідно з прогнозами фахівців, вітер посилиться до 15-24 м/с. Також оприлюднене попередження про І рівень небезпечності, жовтий, який діятиме з 08:00 години по 20:00.

Управління з питань цивільного захисту КМДА наполегливо закликає киян і гостей міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру.

"Всі вікна щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев (особливо тополь), не паркувати поруч з ними автотранспорт; у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті", - радить київська влада.

Окрім того, варто нагадати, що при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Канаду накрили рекордні снігопади,  які паралізували життя в багатьох містах. Сильний сніжний шторм заблокував будинки десятків тисяч жителів на острові Ньюфаундленд, а також в містах Трепассі, Гамбо, Сент-Джонсу, Парадайз та інших. Шокуючі світлини і відео засніженої Канади публікують місцеві жителі в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?