Сирський розкрив подробиці нових успіхів ЗСУ в районі Бахмуту
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський розкрив подробиці нових успіхів ЗСУ в районі Бахмуту

Сирський розкрив подробиці нових успіхів ЗСУ в районі Бахмуту
Джерело:  online.ua

За інформацією командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського, українським військовим вдалось звільнити певні території в районі Бахмуту та завдати злочинній армії РФ численних втрат.

Джерело: Telegram командувача Сухопутних військ ЗСУ

Що відомо про нові успіхи ЗСУ на Бахмутському напрямку  

Штурмові підрозділи 10-ї бригади "Едельвейс" штурмують позиції росіян на північних підступах до Бахмуту. Було відбито низку територій і знищено значну кількість живої сили ворога, - зазначає Сирський.

У той же час командувач Оперативно-стратегічного угруповання ЗСУ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський зазначив, що на Таврійському напрямку українські військові систематично завдають значних втрат російським військовим злочинцям.

Він зазначив, що наші бійці мають успіхи на Таврійському напрямку.

Протягом добу артилерійські підрозділи виконали 1 тис 541 вогневе завдання.

За останню добу втрати противника вбитими та пораненими склали понад дві роти.

Також було знищено 25 одиниць військової техніки ворога.

Зокрема, 2 бойові броньовані машини, 3 гармати Д-30, гармату 2А36 "Гіацинт-Б", зенітний ракетний комплекс 9К330 "Тор", РЛС "Зоопарк" та автомобільну техніку.

Наші військові також знищили дев'ять складів боєприпасів росіян.

Що може допомогти ЗСУ зробити контрнаступ ще більш потужним 

За словами майора запасу ЗСУ, ветерана російсько-української війни Олексія Гетьмана, контрнаступ українських військових стане ще більш потужним, якщо їм вдасться закріпитись на плацдармі на на лівому березі Дніпра на території Херсонської області.

За його словами, російські військові злочинці вже отримали наказ за будь-яку ціну зруйнувати плацдарм, незважаючи на втрати.

Якщо українські Сили оборони зможуть там потужно закріпитися, далі наші наступальні дії будуть більш помітними. Бо там таких ліній оборони росіянами не побудовано. Сподіваємося, що хай і не безпосередньо там, але на ділянках, де в росіян найслабша оборона, українська армія атакуватиме ворога, - підкреслив військовий експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?