Ситуація на Донбасі перед "новорічним перемир'ям": сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі перед "новорічним перемир'ям": сили АТО зазнали втрат

Ситуація на Донбасі перед "новорічним перемир'ям": сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 22 грудня, ситуація на Донбасі залишалася неспокійною. Бойовики продовжували грубо порушувати режим припинення вогню, внаслідок чого загинув один боєць ЗСУ. Також один український військовий був важко поранений, а ще один - отримав бойову травму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Агресія бойовиків на Донбасі: з'явилося відео боїв в окупованій Ясинуватої

Всього за минулу добу проросійські бойовики здійснили більш 20 обстрілів по українських позиціях. На Луганському напрямку вони вели вогонь з 122-мм артилерійської системи у районі Старого Айдара. На підступах до Троїцького, Травневого і Луганського терористи застосовували по українським захисникам міномети 120-го калібру, а також вели обстріл по Зайцевому і Новоолександрівці з БМП, гранатометів і кулеметів.

На Донецькому напрямку ситуація також залишалася загостреною. Під мінометний обстріл терористів потрапили позиції ЗСУ у районі Авдіївки, Пищевика і Павлополя.

Нагадаємо, що на Донбасі з опівночі 23 грудня почало діяти "новорічне перемир'я". Про безстроковий режим тиші домовилися представникі ТКГ по Донбасу 20 грудня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 21 грудня проросійські бойовики використовували проти української армії танки, важкі міномети і снайперів, внаслідок чого один боєць загинув, а ще двоє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?