Ситуація на Донбасі ускладнюється - є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі ускладнюється - є загиблі та поранені

Ситуація на Донбасі ускладнюється - є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує ускладнюватися. Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм. 1 український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Вказано, що ворог також обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики 10 разів обстріляли позиції ОС: двічі поблизу населених пунктів Миколаївка і Піски - з протитанкових ракетних комплексів.

"Біля села Павлопіль - зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.Тричі біля населених пунктів Старогнатівка і Чермалик - зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; поблизу населеного пункту Опитне - зі станкових протитанкових гранатометів; двічі в районі міста Авдіївка - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; біля населеного пункту Піщевик - з автоматичних станкових гранатометів", - сказано в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції поблизу населеного пункту Золоте-4 були обстріляні з мінометів калібрів 120 і 82 мм та великокаліберних кулеметів.

За даними розвідки Об'єднаних сил, 23 травня двох окупантів було знищено, ще одного - поранено.

Як повідомляв  ONLINE.UA, новий президент України Володимир Зеленський заявив, що головне завдання його як глави держави та усієї країни – це припинення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?