Ситуація на Донбасі: з'явилися хороші новини із зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: з'явилися хороші новини із зони АТО

Ситуація на Донбасі: з'явилися хороші новини із зони АТО
Джерело:  online.ua

У зоні АТО на Донбасі спостерігається позитивна тенденція зниження кількості обстрілів проросійських бойовиків.


Про це заявив спікер прес-центру штабу АТО Ярослав Чепурний, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


Читайте також: У Генштабі розповіли про патріотизм молодих бійців АТО: соцмережі захоплені


Згідно з даними штабу АТО, за минулу добу на Донбасі зафіксували 32 обстріли позицій ВСУ терористами, в результаті чого був поранений один український боєць. При цьому, військові армії України не відкривали вогонь, дотримуючись "режиму тиші".



Спікер штабу Чепурний вважає, що якщо інтенсивність обстрілу бойовиків продовжить знижуватися, то можна буде провести заплановане на 6 квітня розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської.


"Певна позитивна тенденція є. 1 квітня за добу було 37 обстрілів, 2 квітня за добу 32 обстрілу. Йде зменшення кількості обстрілів, йде зменшення інтенсивності, йде зменшення кількості обстрілів, під час яких застосовують важкі системи", - підкреслив він.


"Менше обстрілюють з мінометів, гранатометів і кулеметів. 6 квітня, можливо, ми вийдемо на той рубіж, що взагалі не будуть лунати обстріли і розведення сил може відбутися в нормальному режимі", - додав Чепурний.



Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 1 квітня в зоні АТО на Донбасі було поранено чотирьох українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?