Ситуація на Донбасі: з'явилися сумні новини про втрати сил АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: з'явилися сумні новини про втрати сил АТО

Ситуація на Донбасі: з'явилися сумні новини про втрати сил АТО
Джерело:  online.ua

Кількість провокаційних обстрілів проросійських бойовиків на Донбасі збільшується, загинуло двоє бійців ВСУ, ще п'ятеро постраждали.


Про це повідомляє ONLINE.UA зі посиланням на прес-центр штабу АТО.


Читайте також: День в зоні війни: нові втрати в рядах ВСУ


За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксували 48 обстрілів, і бійцям української армії довелося стріляти у відповідь.


Найбільше обстрілювали по Маріупольському напрямку: в районі Березового стріляли з мінометів 82 мм калібру, ЗУ-23-2 гранатометів і великокаліберних кулеметів, у Гнутове і Водяному вели вогонь з БМП, у Чермалика та Богданівки - з гранатометів різних систем. У той же час, у Красногорівки і Широкино стріляли з великокаліберних кулеметів, а у Гнутового працювали снайпери.


На Донецькому напрямку у Шахти Бутівки та Авдіївки стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем, у Пєсков вели вогонь з мінометів 82 мм калібру, стрілецької зброї і гранатометів, у Верхньоторецька - з гранатометів, у Кам'янки, - з кулеметів і стрілецької зброї.


На Луганському напрямку терористи вели вогонь у Кримського з мінометів 120 мм калібру.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  в одній з військових частин в зоні АТО один український військовий застрелив іншого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?