Ситуація напружена: в штабі АТО розповіли про добу на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація напружена: в штабі АТО розповіли про добу на Донбасі

Ситуація напружена: в штабі АТО розповіли про добу на Донбасі
Джерело:  online.ua

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі зробили 84 обстрілів, в результаті яких загинув один український військовий, ще один був поранений.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.


Читайте також: Нові втрати на Донбасі: штаб АТО повідомив трагічну новину


"У районі проведення АТО ситуація залишається напруженою, але контрольованою ВСУ. Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позиції українських захисників", - йдеться в повідомленні.


На Маріупольському напрямку бойовики найбільше стріляли в районі Широкино з мінометів 82 і 120 мм калібру, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів. У Водяного вели вогонь з артилерії 122 мм і РСЗВ "Град", а в районі Лебединського, Гнутове, Чермалика та Павлополю, - з гранатометів і великокаліберних кулеметів. При цьому у Мар'їнки по позиціях ВСУ стріляв снайпер.


На Донецькому напрямку стріляли по Авдіївці з мінометів, гранатометів, кулеметів і протитанкових ракетних комплексів, по Зайцеве зі ствольної артилерії 152 мм калібру. У той же час, в Луганському, Троїцькому та Верхньоторецькому вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.


На Луганському напрямку терористи вели обстріл Новозванівки з мінометів 120 мм калібру, гранатометів і кулеметів, Кримського з мінометів 82 мм калібру, Станиці Луганськоъ з гранатометів і стрілецької зброї.


"З огляду на ситуацію, українські військові відкривали вогонь у відповідь", - пишуть в штабі АТО.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про черговий обстріл бойовиками житлових районів Авдіївки, в результаті яких був зруйнований будинок місцевих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?