Ситуація складна, але контрольована: бойовики обстріляли Авдіївку з 120 мм мінометів - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація складна, але контрольована: бойовики обстріляли Авдіївку з 120 мм мінометів - штаб

Ситуація складна, але контрольована: бойовики обстріляли Авдіївку з 120 мм мінометів - штаб
Джерело:  online.ua

За добу 16 травня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксували 43 обстріли, в результаті яких, на щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку бойовики стріляли зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів по Широкино, Водяному, Гнутовому та Павлополю, з БМП - біля Водяного та Широкиного, в районі Павлополя - з мінометів 82 мм калібру, з великокаліберних кулеметів - біля Мар'їнки, з ПРК та мінометів 82 мм - в районі Красногорівки.

Читайте також: Обстріл бойовиками ДНР Авдіївки: з'явилися фото наслідків

На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки, де терористи вели вогонь з озброєння танку та мінометів 120 мм калібру. "Біля Верхньоторецького противник бив з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї. По українських воїнах поблизу Новолуганського бандит вели вогонь з озброєння БМП. А неподалік селища Травневе били з 120-мм мінометів"- йдеться у повідомленні.

"Луганський напрямок. На цій ділянці фронту впродовж минулої доби зафіксовано 8 епізодів застосування бойовиками зброї. Тут противник вів вогонь зі 120-мм мінометів по наших укріпленнях поблизу Кримського, Трьохізбенки та Кряківки. Там же подекуди бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і міномети калібру 82 мм. А один з опорних пунктів сил АТО неподалік Малинового був обстріляний ворогом зі стрілецької зброї", - зазначили у штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше інформувалося про часткове захоплення бойовиками сірої зони під Донецьком, проте штаб АТО спростував цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?