Ситуація в Криму шокувала навіть затятого прихильника анексії: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація в Криму шокувала навіть затятого прихильника анексії: з'явилися фото

Ситуація в Криму шокувала навіть затятого прихильника анексії: з'явилися фото
Джерело:  Ехо Москви

Відомий блогер Олександр Горний, який є прихильником анексії Криму, шокований ситуацією з дорогами на окупованому Росією півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Горного на Ехо Москви.
"Крим недавно мабуть бомбили, є жертви. Це перша думка, яка мені прийшла на розум, коли я прилетів до Криму і поїхав на своїй машині до Феодосії. Те, про що просто кричали громадські працівники в соціальних мережах Криму, а саме, про те, що з'явилися ями після недавнього ремонту доріг Криму, про асфальт, який після ремонту змиває дощем це правда", - написав блогер.
Він розповів про свою поїздку з Сімферополя до Феодосії.
"Колеса моєї машини зловили яму і не одну... Це повний караул. Траса як після бомбардування... На середині шляху, недалеко від Грушевки мені попалися дві машини, які стали жертвами цього неподобства, вони стояли на узбіччі з відірваними колесами!!!! що сталося з Кримом за ті три тижні, що мене тут не було? Прорвалися диверсанти? Пройшло килимове бомбардування? Відповідь дуже проста - траса руйнується і досить швидко", - зазначив Горний.
Читайте також: Обама не заспокоюється: соцмережі насмішили і жахнули фото розрухи в Криму
За його словами, аналогічна ситуація і в самому Сімферополі. Коктебелівські таксисти йому розповіли, що "стара дорога була хоч і погана, але їздити було можна, а зараз, як по мінному полю, особливо коли припорошило снігом".
"Складно припустити що буде, якщо ці рукххозаді візьмуться за складніші проекти, ніж дороги. Чого їм не вистачило для того, щоб дорога життя не руйнувалася на очах? Або звалять все на аномальну погоду? Або на Обаму, що уходить?", - обурився блогер.
Він також поділився фотографіями кримських доріг, на яких після ремонту з'явилося ще більше ям.
Як повідомляв ONLINE.UA,  тимчасово виконуючий обов'язки начальника служби автомобільних доріг окупованого Криму Ігор Кравченко заявив, що дорожнє покриття руйнується через погоду, чим викликав сміх у мережі.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?