Ситуація в Криму: з'явилися чутки про "українських диверсантів" і нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація в Криму: з'явилися чутки про "українських диверсантів" і нове відео

Ситуація в Криму: з'явилися чутки про "українських диверсантів" і нове відео
Джерело:  online.ua

Стали відомі нові подробиці про ситуацію з перекриттям адміністративного кордону України і окупованого росіянами Криму з боку півострова.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Зокрема, Державна прикордонна служба України порадила українцям утриматися від поїздок до Криму.
Тим часом в кримських ЗМІ з'явилися повідомлення про групу українських диверсантів.
«Починає вилазити якась інформація (або легенда прикриття чогось), незважаючи на категоричний наказ усім кримським ЗМІ мовчати: нібито о 3 годині ночі 7 серпня в районі села Суворове в 3 км від Армянська співробітниками ФСБ в окупованому Криму була виявлена ​​озброєна група з 7 (!) людей. В ході зіткнення є втрати серед російських військовослужбовців...», - написав у своєму Facebook український блогер Андрій Клименко.
Як відомо, раніше в Генштабі ЗСУ заяви про причетність українських військових до ситуації в Криму категорично спростували.
Тим часом, був опублікований документ, розісланий окупаційною поліцією Криму в усі територіальні відділення внутрішніх справ з орієнтуванням на «злочинців за вчинення тяжкого злочину» на території Армянська. Цей документ надійшов до Центру оперативного реагування каналом закритого зв'язку о 04:30 7 серпня, пише Кafanews.


У документі зазначено, що о 3 годині ночі в районі села Суворове в передмісті Армянська співробітниками Управління ФСБ РФ була виявлена ​​озброєна група.
В ході бою російські військовослужбовці зазнали втрат. Район зіткнення блокований силами ФСБ, МВС і Нацгвардією РФ.
На території відділень МВС РФ по Армянську, Красноперекопському і Джанкойському районах впроваджено план «Фортеця». В інших районах окупованого Криму посилено охорону.
На кримських дорогах встановлені блокпости, пости ДАІ посилено автоматниками. Проводиться ретельний огляд транспорту, включаючи рейсові автобуси. У водіїв і пасажирів перевіряються документи, уточнюється мета їхньої поїздки до Криму.


Водночас було опубліковано відео черг, які виникли на Керченській поромній переправі, де також були посилені огляди автомобілів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали новітні озброєння, які Росія стягує до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?