Ситуація в Луганську: спостерігачі СММ ОБСЄ розповіли, що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація в Луганську: спостерігачі СММ ОБСЄ розповіли, що сталося

Ситуація в Луганську: спостерігачі СММ ОБСЄ розповіли, що сталося
Джерело:  online.ua

З 21 листопада на території тимчасово окупованого Луганська озброєні особи без розпізнавальних знаків оточили частину вулиць, також зафіксували в'їзд військової техніки.

Про це розповіли спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Втеча Плотницького в Росію: з'явилися несподівані дані

Відзначається, що спочатку оточили вулицю Луначарського в центрі Луганська, де знаходиться будівля "МВС" угруповання. На місці знаходилося близько 150 озброєних людей і десятки транспортних засобів, з яких 3-5 одиниць були бронетранспортерами, і приблизно стільки ж, - вантажівками і автомобілями військового типу.

У готелях, де проживали спостерігачі, пропав теле- і радіосигнал.

У той же день з боку Дебальцевого до Веселої Тарасівки в Луганській області, в 17 км від Луганська, зафіксували рух військової колони з 50 людьми в одязі військового типу з білими пов'язками на руках, двома БТР-80, шістьма військовими вантажівками і десятками автомобілів. При цьому, раніше на даній ділянці спостерігачі не фіксували такого руху авто військового типу.

Після цього, 22 листопада, на території Луганська зафіксували значне збільшення кількості транспортних засобів військового типу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Міністерстві закордонних справ України ситуацію в Луганську охарактеризували як розбірки між російськими спецслужбами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?