Ситуація загрозлива: названі терміни нового нападу Росії на Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація загрозлива: названі терміни нового нападу Росії на Україну

Ситуація загрозлива: названі терміни нового нападу Росії на Україну
Джерело:  online.ua

Ситуація між Росією і Україною загрозлива. На даний момент ударні батальйонні групи російської армії уздовж українського кордону вже укомплектовані, а новим приводом для вторгнення і нападу Росії на Україну повинен стати штучно створений конфлікт в країні.

Таку думку висловив нардеп і голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимир Ар'єв на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Ар'єв вважає, що зіткнення в Черкасах між націоналістами і поліцейськими є справою рук Росії, якій вигідні штучні заворушення в Україні. Нардеп переконаний, що Росія "починає прогрівати" бронетехніку на кордоні з Україною, щоб провести чергову атаку.

Слід зазначити, що раніше в МВС України назвали кількість поліцейських, які постраждали під час спроби представників "Нацкорпуса" прорватися на виступ президента Петра Порошенка. Повідомляється, що в зіткненнях постраждали 22 працівника поліції, 19 з яких були госпіталізовані.

Також Нацполіція опублікувала відео з місця зіткнень в Черкасах, на якому показано, що націоналісти провокували на бійку перехожих, застосували до правоохоронців газ дратівної дії, фізичну силу, підпалювали фаєри і спробували заблокувати кортеж президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній підполковник британської армії Глен Грант заявив, що Україні для того, щоб зупинити агресію Росії, треба створити якісну внутрішню систему і зробити так, щоб якомога більше людей були незадоволені діями президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?