Скандал: депутат Ради заявив, що Україна перебуває в окупації
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал: депутат Ради заявив, що Україна перебуває в окупації

Скандал: депутат Ради заявив, що Україна перебуває в окупації
Джерело:  online.ua

Народний депутат від Опозиційного блоку Микола Скорик заявив, що Україною правлять окупанти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"Дорогі Facebookові друзі! Мене здивувала реакція деяких з Вас на мій попередній пост про Євробачення. Ми, з більшістю з Вас, живемо в державі Україна. І я свою Батьківщину люблю, як і раніше. І якщо Батьківщиною зараз правлять окупанти - це не вона винна, а, багато в чому, ми. Ставитися до творчості Джамали можна по-різному, але вона представляла Україну і перемогла. Це головне", - пише він.
"Любити свою Батьківщину - це не означає ненавидіти сусідів. Я дуже радий, що через рік до нас з'їдеться весь світ. І тут два варіанти: або ми до цього часу наведемо лад, або люди побачать, як у нас добре і "демократично", - додав Скорик.
Варто відзначити, що в своєму попередньому пості він писав, що "Джамала розумничка" і "у неї велике майбутнє".
Зараз же нардеп пише, що "до творчості Джамали можна ставитися по-різному".
Скорик є колишнім членом Партії регіонів, з 2010 по 2013 рік був міністром фінансів АР Крим, а з 2013 по 2014 (під час президентства Віктора Януковича) - головою Одеської обласної державної адміністрації.
Нагадаємо, на Донбасі тим часом проросійські бойовики знову активізувалися в промзоні Авдіївки, застосовуючи важке озброєння.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?