Скандал із Шустером: чиновники прийняли несподіване рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал із Шустером: чиновники прийняли несподіване рішення

Скандал із Шустером: чиновники прийняли несподіване рішення
Джерело:  online.ua

У Державній службі зайнятості прийняли рішення про скасування ануляції дозволу на роботу для тележурналіста Савіка Шустера, якому заборонили працювати в Україні через наявність кримінальної справи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомства.
Рішення про анулювання тимчасово призупинено в зв'язку зі зверненням Савіка Шустера до з'ясування обставин справи.
"Видаючи наказ №54, Київський міський центр зайнятості діяв у межах своїх повноважень виключно в рамках правового поля. Водночас хочу зазначити, що служба зайнятості - це вже не стара архаїчна структура. Ми перебуваємо в стані реформи і завжди відкриті до будь-кого", - заявив виконуючий обов'язки глави ДСЗ Сергій Кравченко.
"Надійшла заява громадянина Шустера і, реагуючи на цей документ, ми припиняємо рішення наказу до з'ясування обставин. Таким чином, на сьогоднішній день, дозвіл на застосування праці громадянина Канади Шустера №43388 є дійсним", - додав Кравченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, Савік Шустер оголошував про голодування до тих пір, поки йому не повернуть дозвіл на роботу в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?