Скандал із соратником Трампа: стало відомо про рішення політика
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал із соратником Трампа: стало відомо про рішення політика

Скандал із соратником Трампа: стало відомо про рішення політика
Джерело:  РБК Україна

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вніс зміни в керівництво своєї передвиборної кампанії, в результаті чого глава штабу Пол Манафорт, чиє ім'я виявили в списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, частково втратить свій вплив.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
Як пише The New York Times, Трамп найняв керівника інтернет-видання Breitbart News Стівена Беннона на посаду виконавчого директора кампанії. Також він зробив свого головного радника Келліен Конвей менеджером кампанії.
За інформацією видання, Манафорт збереже свою посаду, однак з огляду на нововведення, його функції будуть обмежені. При цьому Конвей заявила, що зміни впроваджені виключно на посилення кампанії і Манафорт свою роль збереже.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Манафорт фігурує в документах "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, згідно з якими він міг отримати 12,7 млн ​​доларів від партії Януковича з 2007 по 2012 рік.
У свою чергу Пол Манафорт, коментуючи інформацію ЗМІ про присутність його прізвища в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів, заявив, що це "необґрунтоване, дурне і безглузде" припущення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?